Sarudi Detti vagyok. ThetaHealing® Certificate of Instructor & Practitioner, Executive Business & Life Coach

Kineziológus elött, után ThetaHealing.
Szeretnék fejlődni és megismerni önmagamat, hogy aztán el tudjam dönteni, mi is igazán jó nekem, legyen ez munka, párkapcsolat, álmok. Jó lenne értékelni azt az embert, aki vagyok.

ÉN

Szeretnék fejlődni és megismerni önmagamat, hogy aztán el tudjam dönteni, mi is igazán jó nekem, legyen ez munka, párkapcsolat, álmok. Jó lenne értékelni azt az embert, aki vagyok.
Sarudi Detti. Coach. Életvezetési tanácsadó kineziológia

VANNAK ÁLMAIM

Szeretnéd megvalósítani rég dédelgetett álmaidat, de túl sok a bizonytalanság? Az álmok itt vannak nekem, érzem, hogy valamerre el kell indulnom velük. Jó lenne, ha támogatnál ebben.
sarudidetti-pszichologusSarudi Detti. Coach. Életvezetési tanácsadó kineziológia

VÁLTANÉK

Az elmúlt időszakban egyre többször érzem, hogy változtatnom kellene, csak nem tudom, hogyan és merre induljak el. Jó lenne tisztábban látni és tudok lenni, mert igenis én rá, csak még nagy a köd.

Mi az a Theta Healing?


A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre.

A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben – legyen ez gyógyulás testi, lelki szinten vagy a minőségi élet körülményeinek megteremtése, egy boldog párkapcsolat.

A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb  tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik.

Számos országban már kórházakban is alkalmazzák a módszert, Magyarországon is több orvos, pszichológus használja előszeretettel a ThetaHealing-t.
A módszer egyre sikeresebb és terjed.

A kérdés csak az, hogy Te is szeretnél-e csatlakozni az áramláshoz és élvezni a ThetaHealing® előnyeit minden szinten vagy ragaszkodsz  még régi programjaidhoz?
Nincs jó vagy rossz döntés, mindenki mindig a számára legmegfelelőbb időben érik meg a változásokra, de fontos, hogy tudd: MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD. VÁLASZTHATOD AZ EGÉSZSÉGESEBB, BOLDOGABB, SIKERESEBB ÉLETET,  amennyiben már készen állsz rá.

 
Sarudi Detti. Coach. Életvezetési tanácsadó. pszichológus, kineziológia
A ThetaHealing-t a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába.

Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad.

Keressen engem!

A Theta Healing kezelések során beazonosítjuk a személyes korlátozó hitrendszereket, melyek a testi, lelki vagy anyagi problémát okozzák, majd azok oldása és pozitív érzelmi minták betöltése után megváltoztatható a kibocsátott személyes rezgés kvantum szinten.

A Theta Healing® olyan energetikai gyógyítási technika, mely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve valóságodat. 

Theta agyi hullám állapotában a Theta Healing konzulens intuitív képességeinek segítségével kapcsolódni tudunk a feltételnélküli szeretet, az Univerzum legmagasabb teréhez és a gyógyító munka alatt fenntartjuk ezt.

Ebből a térből, – amely biztonságos és tartalmaz számunkra minden szükséges információt, – hozzuk létre a pozitív változást. 

Biztonságosan hozzáférünk a tudatunk nem tudatos részében megbújó negatív, fájdalmas, korlátozó érzésekhez tapasztalatokhoz, hitrendszerekhez, családi generációs programokhoz. Az ezek mögött található gyökér problémák cseréjével, tisztításával érhető el a várt pozitív eredmény.

A Theta Healing® egy tudományosan megalapozott, a kvantumfizika elvein alapuló módszer. 

Bizonyított tény, hogy az Univerzumunkban minden energia. A gondolataink, hitrendszereink, elvárásaink, mint energia mintázatok alakítanak mindent körülöttünk. Amilyen minőségűek a gondolati energiamintáink, olyan minőségű a teremtett valóságunk.

A pozitív gondolatok és érzések pozitív fizikai életet, egészséget, tapasztalást, sikert és eredményeket teremtenek.
A negatív gondolatok és érzések negatív fizikai életet, betegséget, tapasztalást és sikertelenséget, eredménytelenséget teremtenek.

Fontos, hogy megértsük! A tudatalattinkban eltárolt és ott futó programjaink nem azonosak azzal, amit gondolunk! 

Az életünk megteremtésében azonban a tudatalattinkban futó hitrendszerek, tapasztalatok, programok játszanak döntő fontosságú szerepet. Ezekről pillanatnyi érzéseink, testi érzeteink adnak pontos képet – már amennyiben nem nyomjuk el és bíráljuk felül ezeket a jelzéseket – melyeket testünk közvetít – a gondolkodásunkkal!

Lényegében segít a korábbi korlátainkból erőforrást teremteni.
A világ számos országában emberek ezreinek segített már és fog segíteni a jövőben is eredményesebb, boldogabb sikeresebb életet teremteni. Jellegéből adódóan tökéletesen kombinálható más ismert gyógymódokkal, segítheti – megnövelheti azok gyorsaságát, eredményességét.

FONTOS! 

FONTOS! KONZULTÁCIÓ LEMONDÁSA!

Tiszteljük egymás idejét.


Az előre egyeztetett időpont lemondása 48 órával előtte a díj 50% -nak megfizetésével jár.
A 24 órán belüli lemondást pedig a konzultáció teljes díjának megfizetésével tudom elfogadni.
Ez alól a betegség esetén való lemondás valamint a hétvégi lemondás sem kivétel. 
Amennyiben a személyes konzultációra nem érkezel meg és ezt megelőzően nem jelezted, nem mondod le, akkor a konzultáció teljes díja kiszámlázásra kerül.


Megértésedet és együttműködésedet köszönöm!
Sarudi Detti 

Sarudi Detti ThetaHealing® Certificate of Instructor & Practitioner, Executive Business & Life Coach
2370 Dabas, Dinnyés Lajos utca 32.
+36 (20) 336 7878
Adatvédelmi irányelvek
Amennyiben az oldal működésével, tartalmával lenne észrevételed, kérlek jelezd a marketing szakembernek ide kattintva